söndag 2 augusti 2009

Fler bilder












Anna har undrat om jag kan/vill visa fler bilder från bröllopet. Jag tror att det ska gå bra så här får ni en liten genomgång av den fina eftermiddagen. Den sista bilden kan vi väl kalla för en bonusbild? Jag var precis på väg att lämna brudparet och gästerna när Magnus (som assisterade mig den dagen) upptäckte den ogenerade damen. Hon låg ihopvecklad i ett hörn och vi antog att hon skulle användas till någon lek lite senare på kvällen. Vi kunde inte stå emot frestelsen att göra det lite bekvämare för henne samt bjuda henne på ett glas champagne. Det visade sig dock att damen blev kissnödig så vi satte henne på toastolen och sedan åkte vi hem. Några dagar senare fick vi höra att den första som gick in på toaletten var ett barn.

- Mamma, mamma, det är någon som kissar där!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder på brudparet! Fy vad du är duktig på att fota!!!! Och ja bruden på slutet var ju bara ett plus i kanten! Ha de gott!

//Cissi

Lisa sa...

Åh, så fina bilder, du är ju ett proffs redan!

Hoppas att det går bra i dag! :D

Anna sa...

*LOL* hahah, det var en härlig avslutning på kvällen! Gissar att ni fnissade kraftigt på vägen hem. Fina bilder, vad roligt att få se!