lördag 6 juni 2009

Studenten







Hela Eskilstuna har vibrerat av glädje idag. Jag vet inte om bilförarna har varit lika glada som resten av världen. Vissa timmar på dygnet gick det rent av inte att ta sig igenom stan. Ungdomarna ägde den helt enkelt. En av dem är våran Jesper som idag har tagit studenten. Jag, den elaka styvmodern, önskar honom all lycka i världen. Jag hoppas att Jespers framtidsdrömmar går i uppfyllelse. Jag minns själv dagen då jag för sista gången gick igenom skolporten. Oj vad jag ville göra av med mitt liv. Och vad livet var enkelt då...

Än en gång grattis Jesper! Jag hoppas att det vuxna livet ska visa sig för dig från dess snällaste sida! Det är du värd!

2 kommentarer:

Mona sa...

Pssst, min blogg har vaknat igen.
Kram / Mona

Jeanette Nord sa...

Visst är det en härlig tid! Så full av framtidstro och lycka att man inte kan låta bli att dras med trots att ens egen examen var på Hedenhösarnas tid och egna döttrarnas dröjer några år. Men jag skulle inte vilja vara där igen.....Livet är bra nu, mitt i!

När skall du köra till Smygehuk? Du passerar ju Malmö vet du.....En lite bloggkompis paus kanske? Vet ingen jag hellre hade fixat picknick till!

Kramar i mängd
Jeanette