tisdag 12 maj 2009

Något att se fram emot



Vet ni vad som är bra med våren?

Att man kan lägga sig i hammocken och sova. Eller fundera över universums mysterier. Eller läsa. Jag tänker göra lite av varje. Idag har jag köpt några böcker som jag har varit nyfiken på. Så nu tänker jag baka jättemånga goda bullar som ska frysas in, bädda i hammocken med mjuka kuddar och filtar och sedan... Sedan ska jag tina upp några bullar för jag tycker om att äta medan jag läser. Eller läsa medan jag äter... Hur som helst så ser jag fram emot några sköna lässtunder i hammocken. Sådant är våren bra på!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart - du har "Aprilhäxan" framför dig. En av mina absoluter favoriter fast det är ett antal år sedan jag läste den boken.
Jag är nästan lite avundsjuk ;)

Anonym sa...

Åhh det är så härligt med böcker. Och som du bara lägga sig ner och njuta! Linda Olosson Nu vill jag sjunga digmilda sånger är så otroligt bra! Hoppas du kan ge rapport om böckerna efter du läst dem. Så man kan få något boktips!

Ha de gott i hammocken!

//Cissi

Ancan sa...

Vilka underbara pärlor du har framför dig. tänk att få dela en sommar med sådant :-)

Estella sa...

Det låter väldigt mysigt! Jag brukar också ligga i hammoken och läsa hela dagarna när jag är på landet... det är nog det bästa som finns!

Erik sa...

Arto Paasilinna skriver roligt! Sambon har läst allt på svenska från Artos penna, jag ett par, tre. Just nu har jag tappat styrfart i en polisroman av Leif G W Persson. Blickar lystet mot en annan bok, men har bestämt mig för att först läsa GW-boken färdigt... Tyvärr har jag ingen hammocken att lägga mig i... :-)

anna sa...

dpom böckerna har jag läst, himla bra val! Du kommer få många goa stunder med dom!