söndag 17 maj 2009

Med en glimt i ögat



Dagens kreativa anfall fick jag där jag tvättade Nosans madrassöverdrag. Det såg helt sönderkrafsat ut. Jag vet inte hur andra hundar gör men Nosan älskar att bädda i sin lya. Hon har ett par filtar som hon vill ha på ett speciellt sätt. Så hon krafsar, och trampar och samtidigt river sönder överdraget. Jag har lappat hennes överdrag ett antal gånger men idag har jag gjort det med med glimten i ögat :)

9 kommentarer:

Jeanette Nord sa...

Hej vännen,
Jag har inte varit inne på ett litet tag...och vips är där massor att läsa. Nosan är en Lyckans ost och DU är en lyckans ost - vilken fantastiskt underbar kopp! Vill ha, vill ha, vill ha! Och sedan skrollar jag lite till och ...HJÄLP, FY, USCH! Jag HATAR fästingar! Katterna har också alltid mängder och jag tycker det är lika OTREVLIGT varje gång jag måste plocka bort dem.

Brrrrr! Jag hade inte kunnat fotografera dem.

Du är modig!

Kram på dig
Jeanette

Laila sa...

Så underbart gosigt det blir för henne nu. :-)

Ancan sa...

När jag ser hur mycket fint du åstakommer i denm blogg - ja då minns jag plötsligt att jag oxå har en sån ådra, djupt gömd under alla djur o annat som upptar all min tid nuemra...

Johanna sa...

Sådär fin har nog Nosans filt aldrig varit!

Nej photoshop funkar fortfarande inte, men om det är något viktigt så säg åt pappa att vi har ju både mobiltelefoner och mail!

Telefonen kommer väl igång tids nog, det är faktiskt rätt så skönt utan den :) Vi har inte ens orkat ringa och felanmäla ;)

Erik sa...

Nosan har en mycket snäll matte! Gillar speciellt tygbenet :-)

Sanna sa...

Superfin filt och benet är ju helt bedårande =)
Tack för tipset att sy tygkassar =)

smultron sa...

Tjusigt!

anna sa...

Precis så gör mina hundar med, jag trodde det var för att de var valpar, men dom kommer kanske fortsätta med det hela livet!

Anonym sa...

Det blev ju kanon bra! Ja vovvarna brukar ha det på sitt sätt. De vet vad de vill ha. Och koppen!!! Vilken härlig och söt kopp! Grattis till dig Anna!
Ha de så gott!

//Cissi