onsdag 1 april 2009

Batik



Imorse fick Magnus ett kreativt anfall och färgade sina tröjor. Inte nog med det, han gjorde batik också!



Titta Anna vad fint det blev!



Och nu hänger tröjorna på tork, en nöjd Magnus äter hårda mackor och jag ska alldeles strax börja städa förrådet. Men först ska jag cykla till affären och köpa några ostfrallor, min stora matsynd :)

Så kan en onsdag börja hos familjen Stilla - Magnus. Hur börjar den hos Er?

6 kommentarer:

Monika sa...

Hej
så fin batik.Sådana tröjor hade jag som barn... Ostfrallor låter som en god synd! Jag är oxå svag för det och att drömma!
Vi jag och min man sitter bredvid varandra och jobba gör bilder å pratar via datorn,telefon,blogg och facebook...
Nu ska jag ta en rund i trädgården sedan en lång promenad,middag,föräldramöte och om jag har tur så blir det konsert i kväll. Det var min dag!
Ha en fortsatt god 1a april
Hälsar
Monika

Anonym sa...

Vår onsdag började med att jag masade mig ur sängen 05.50, då hade maken varit uppe en halvtimma och var på väg till jobbet. Jag var SÅ trött idag, men det är skönt att komma igång tidigt. Jag sover alltid lite på e.m Sen blev det frukost, radion, tidningen, bloggen och några maskiner tvätt...Och så njöt jag av att kunna ha balkongdörren öppen för våren :)
och...jag gillar också att smygkika, skänken i fönstret är ett fint skrivbord och det som ser ut som en resväska innehåller mitt ena dragspel - det gröna! Vi har lite bohemiskt hemma, alla möjliga färger & mönster men det gillar jag! Och du med vet jag ju!

Jeanette Nord sa...

Min onsdag började med hjärtklappning! Hängde mina tavlor till utställningen igår och på småtimmarna vaknade jag av att jag drömde en mardröm....att jag kom till jobb imorse och alla mina tavlor hade ramlat ner och glaset låg krossat i tusen bitar. Har jag utställningsångest? JAAAAA!

Håll tummarna för mig på mitt vernissage imorgon!
Kram på dig kära bloggvän!

Jeanette

Erik sa...

Jag tänkte svara här, men det blev ett eget inlägg. Händigt med din karls batik. Min dotter gjorde en sådan t-shirt till mig för några år sedan, en grön. :-)

Linda sa...

Snygga!! Är det händiga familjen? Snyggt blogghuvud du har nu... ändrat igen... =)

Fia sa...

Det verkar som om batiktröjor har blivit populära igen. Vad kul, jag tycker att de ofta kan bli så fina! Ingen tröja är den andra lik.