lördag 6 december 2008

Feg



Igår var jag så arg och sur att jag inte orkade skriva så mycket. Först trodde jag att jag var arg på damen som ställde sig bakom mig i kasskön. Jag köpte en tidning, hon köpte ett paket glass. När jag la tidningen på bandet så la hon sitt blötta glasspaket min tidning. Jag flyttade på glassen för jag ville ha en torr och fin tidning ju. Men hon flyttade tillbaka. Jag blev så paff p.g.a. damens fräckhet att jag bara kokade inombords. Så jag gick och surade hela kvällen och önskade tanten att hon skulle drabbas av världens sju värsta plågor.

Först imorse upptäckte jag vem jag egentligen var arg på. Mig själv! För att jag inte reagerade på rätt sätt. Istället för att gnissla med tänderna borde jag avbryta damens långa mobilsamtal och uppmärksamma henne på att hon kladdar ner min tidning. Men jag är så feg ibland.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Då skulle du haft Soffy där med sitt onda öga ;)

Maria sa...

Tänk så lite som kan förstöra ens dag. Men bra att du kom på varför det kändes som det kändes. Då kan du göra så att det blir bra för dig nästa gång (om det mot förmodan skulle hända något liknande igen)

Anonym sa...

Jag förstår dig till fullo - man drar sig lite grann för konflikter. Men jag skulle nog faktiskt ha sagt till henne att ge sjutton i att kladda ner min tidning!

Anonym sa...

Visst är det svårt! Ibland ångrar man att man inte sa något, och ibland ångrar man att man faktiskt slösade energi på att säga något. För människor som gör sånt där reagerar ju sällan med att be om ursäkt om man faktiskt säger något...

Sömsmånen sa...

Men vilka människor det finns!?Klart man inte kan vara förberedd för såna situationer...

Anonym sa...

Skojar du!? Det var bland de värsta jag har hört, hur sjutton var den "damen" funtad. Fast hade jag upplevt det hade jag nog kallat henne "kärring" istället! Ha en skön 2:a advent!
PS. Snodde brödreceptet med...

Unknown sa...

Ja här har du en annan fegis!
Jag blir ofta arg på mig själv bara för att jag inte vågar säga ifrån..har alltid haft svårt för att säga nej också och vem får lida av det?Joo,en själv,hur ska man lära sig att säga ifrån tro?

Vilken härlig bild på fullmånen!
Önskar dig en fortsatt mysig andra Advent!

Kram Maria

Unknown sa...

Såg nu att jag önskat dig en fin andra Advent två ggr,hihi,men bättre en gång för mycket heter det väl.=)

Kramkram

Laila sa...

Jag förstår dig! Ibland vill man inte dra på sig den konflikten, men samtidigt bygger den taggar inombords... :-\

Samtidigt kan jag inte fatta vad damen tänker på.... Hon ser ju för 17! :-(