måndag 13 oktober 2008

Årets första juliga inlägg



Härmed bekräftar jag att jag har tjuvstartat julen.

Jag har nämligen sytt julstrumpor som jag faktiskt ville sy redan i augusti. Jag fick behärska mig skarpt. Det går dock inte längre och fyra julstrumpor är ett faktum. Min dotter sa att julstrumporna är inte alls juliga men jag är lite trött på vit jul, på grön och röd jul, på gyllene jul är jag också trött. Därför har jag sytt mina julstrumpor i helt andra färgkombinationer. Strumporna är till salu och finns på Signerat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina! Det är väl skönt med andra färger till jul! Blev sugen på att sy en egen, men just nu slåss jag med min maskin och försöker sy en mus, eller om det blir en katt!

Maria sa...

Fina!

Anonym sa...

Men du har ingen strumpa som matchar min slips med ankorna på!

Martin

Anonym sa...

Mycket stiliga! Klart man ska göra vad man känner för. Härligt med nya färgkombinationer!

Jeanette Nord sa...

Hurra Anna, nu har du startat julen och jag kan haka på. Jag älskar julen men lever tillsammans med en make som tycker att julen startar den 23/12. Huga! I år skall vi resa bort den 27/12 och kommer inte hem igen förrän en bra bit in på det nya året. Så i år startar jag med julen den 1/12 och tar in granen till Lucia. Så det Så! Underbart fina julstrumpor. Och dina skålar var gudomliga. Önskar SÅ att jag kunde virka. Men där går jag bet.....

Nu skall jag läsa vidare i dina härliga inlägg. Har inte varit och hälsat på dig på ett tag!

Kram på dig vännen!

Ses snart igen!
Jeanette