fredag 1 augusti 2008

Just idag



Mitt i sommarhettan kan man skymta höst...

Jag tycker om den tidiga hösten med dess klara luft och vemodskänslor. Visst, det är ju ett tecken på att sommaren tar slut men det behöver inte vara så deprimerande som det kanske låter. Höstljuset hör till det vackraste på året för att inte tala om alla färger som exploderar överallt. Jag förknippar den tidiga hösten med vila, poesi och rostade svampmackor.

Men det är lite kvar tills dess. Sommaren håller sig kvar och man får njuta av den så mycket det går.

I en av stadens vackra rabbater...

Och på bordet ute på altanen. Dill och orkidéer i ett härligt samspel.

4 kommentarer:

Anna sa...

Dill och orkidéer! Ja, det gick ju det med!

Anonym sa...

Så fint, det är så härligt att blanda in lite oväntat i buketter. Har nu visat receptet för min far, och ska testa det nån dag. Spännande!

Jeanette Nord sa...

hej min bloggvän!
så många härliga inlägg sedan jag besökte dig senast. Mmmm härlig läsning! Och underbart vackra bilder. Har du gjort de urhäftiga mönstren själv? Avundsjuk? Moi? YES! Jag vill också kunna! men har på ngt konstigt vis bestämt mig för att jag inte kan lära mig PS.Kan bara det basala för foto och så... Tänk om man kunde trycka dina mönster på tyg! Ljuvligt! I höst skall en kompis lära mig screen tryck - då har jag lust att använda dina urfräcka mönster. Men du har väl copyright antar jag !?!?!

:-)

Kram på dig
Jeanette

Anonym sa...

Gillar dill och orkidé bilden :-) En lite mystisk kombination, men det fungerar på något vis... Visst är det långt kvar, ännu har inte sommaren sagt adjö! Med lite tur kan det bli Brittsommar denna sensommar, vore trevligt ;-)