lördag 2 augusti 2008

Antiminimaliskt

Länge har jag haft en ganska stram och avskalad header i bloggen. Just nu är jag i min antiminimalistiska period och vill sätta glitter, paljetter och färg på allt jag kommer åt. Till och med på bloggen men jag får behärska mig annars finns det risk att allt flimmer och färg framkallar empileptiska anfall hos besökare. Nåväl, men lite mera färg på headern skadar nog inte. Eller vad tycker ni, har det blivit för rörigt?

8 kommentarer:

Anna sa...

Jag tycker det är alltid trevligt med omväxling. Jag borde byta header men har inte riktigt tid just nu. Snart!

Dubbelörn sa...

Det är alltid lika härligt att kika in här hos dig. Det händer alltid något o nu blev man bara extraglad av alla härliga bilder!

Kram

Mona sa...

Det är inte rörigt. Fortsätt du att ändra och pyssla på med bloggen så är det lite överraskande när man kommer hit. Tänk så tråkigt ett hem vore om man aldrig fick ändra på något.
Kram / Mona

Anonym sa...

Fast jag gillade den förra bättre, den som var en rektangel med texten som gick runt.. Fast den du har nu är också jättefin! =) Man ska byta header ofta, omväxling förnöjer!

Ni vill förresten inte ta hand om en stackars gammal katt? Hans husse dog och han blev ensam och instängd med hussen ett par dagar, han är jättefin! http://kattannonser.katter.nu/view.asp?aid=88833

Anonym sa...

Ser ju jättefint ut. Stämmer så bra med underrubriken "En salig blandning...". Gillar den utskurna fjärilen som förbinder björkskogen med porslinsfiguren. Känner att jag snart får lov att själv börja sätta mig in i hur man ändrar om sitt blogghuvud... ;-) Det är skoj när bloggare ändrar om lite då och då (så nu får väl jag med börja fixa).
Ha en skön helg!
Kul att du kikade in hos mig :-)

Anonym sa...

Jag har skickat iväg en fråga på kattforumet om hurpass säker Gustaf är, om de tror atthan vågar att bo med en katt och en hund, jag hoppas för hans skull att han är en tuffing!

Klart ni ska komma och titta på kattungarna, fast ni får nog vänta ett tag annars får ni bara se en katt... Wilma ligger mest under soffan och tycker att allt är läskigt, hon blir nog modigare om nån vecka eller så, =) (hoppas jag!)

Anonym sa...

Äsch, den anonyma kommentaren är ju ifrån mig!

Sömsmånen sa...

Heja antiminimalismen!