lördag 31 maj 2008

Min gröna morgon



Jag är inte känd för att vara den som raskt och glatt hoppar ur sängen tidigt på morgonen.
Iband kan jag dock tycka att det är skönt att gå upp före alla andra och njuta av den sömninga morgontystnaden. Det är väldigt rogivande. Sedan vaknar allt och alla och livet rullar i full fart.

Det är mycket som ska göras idag. Ogräset som börjar bli större än mina plantor måste rensas. Rabarberpajen ska bakas. Sonen har bett om hemmagjord vaniljsås och det har jag lovat honom. Bilderna till utställningen ska ramas in.

Så det gäller att njuta av de lugna och tysta stunderna så länge de varar....








5 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till Anna!!!!!!!!
Underbara "stilla" bilder :)
KRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ninni sa...

Vilka vackra bilder! Bilderna i Ordvila är helt underbara!
Själv är jag nog en morgonmänniska, jag uppskattar ljuset(då det finns) och lugnet och att få vakna till i lugn och ro. Jobbar bäst på morgonen också.
Lycka till med utställningen!
Kram Ninni

Mjuka sa...

åh vilka vackra bilder du visar!!!
kramar M

Malin sa...

Hallå där mänskliga Anna...Känner helt igen mig i din beskrivning av att nån gång komma upp före alla de andra och använda tiden...Fast oftas så sover jag längst av alla...ja sonen på dryga 17 slår man inte i första taget...men de andra sover jag lätt förbi...men gör som du mellan varven och händer faktiskt allt mera...Har inte varit här på lääääänge men blev nyfiken...Helt underbara bilder!
Fastanade för dina mammelucker - har sytt pyjamasbraller i parti o minut både till mig och de övriga i familjen under våren...men inga mammalucker...
Syr också av "gamla" tyger som folk ratat...lakan, gardiner etc...När jag köper tyg är det oftast dukar eller gardiner på rea från hemtex eller COOP...för en 50_lapp får jag en massa helt nytt tyg av klippa i...
Blev lite långt här men gillar det jag läser och blev tvungen att skriva...

Från Malin

Maria sa...

Underbara bilder ANNA!!

Och tack för den fina berättelsen om getingen, den ska jag berätta för sonen imorgon!