måndag 12 maj 2008

Körsbärsväskan



Bloggvärlden är underbar! Så mycket värme och vänlighet på en sådan diffus plats som internet!

Idag har jag fått en väska som Soffy har virkat alldeles själv. Trots sin onda hand har hon suttit och virkat denna underbara skapelse för att senare skicka den iväg till mig! En sådan gest får mig att sväva bland rosa moln. Den får mig att återfå tron på den vanliga, mänskliga vänligheten.

När jag tittar på väskan så tänker jag på blommande japanska körsbärsträd med dess skira, rosa blommor. Tack Soffy!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, här sitter jag och rodnar av glädje!!! Vilken fin bild och text, så vackert att du tänker på körsbärsblommor! En alldeles varm i hjärtat-kram från mig!

Anonym sa...

Så fin...vad duktig hon är lilla Soffy...och snäll...som ger bort sitt hantverk!
Du ser Anna....det goda överväger det onda...
Jag tror att ju mindre uppmärksamhet de får ...de där vandalisterna...desto fortare slutar dom. Det är ju faktiskt uppmärksamhet de vill ha.....det är synd om dessa människor som måste göra hemska saker för att få bekräftelse...
Men det har alltid funnits och kommer alltid att finnas....ondska, hat och besvikelse som tar sig uttryck i misshandel, vandalisering m.m
Fokusera du på det goda istället Anna...det mår du bäst av.
Jag för min del mår väldigt bra av att läsa din blogg och njuta av dina fantastiska bilder!!!!
En stor kram till dig!!!

Sömsmånen sa...

Väskan är underbar! Bra idé, det där, kanske man skulle uppdatera sitt förråd av tygkassar med lite virkade såna. Jag får kolla upp Soffys blogg efter mönster! Ja, visst är det underbart med språk! Jag blir nyfiken, vilket är ditt modersmål?

Unknown sa...

Åhh,så gulligt av henne,ja det var en väldigt fin gest som man kan återfå tron på kärlek och medmänsklighet igen,så snyggt med rosa..rosa älskar jag!Skulle själv svävat bland molnen om jag fått något så fint!=)Ha en fin dag!

Kram Maria

Anonym sa...

Visst är det underbart att det finns så rara människor här i världen!

Birgitta sa...

Vilken underbar sommarväska, man blir glad av den och visst är den som ett blommande körsbärsträd. Ha det gott i försommaren mellan hägg och syren. Kramar Birgitta

Lady Stalker sa...

Vilken underbar väska! Fantastisk present!

Kramar!

Anonym sa...

Så kul att få se väskan nå adressaten. Håller med dig om värmen och hur bloggandet ger så mycket positivt.
Själv blev jag nervös och höll mig undan (läste ett inlägg slarvigt, dumt) från Soffy. Jag trodde att jag skulle kunna hamna med väskan. Det finns gränser, hi, hi.
Men jag var helt fel ute...
Ja de blommande japanska körsbärsträden är verkligen vackra. Jag har en hel del bilder sparade på hårddisken och några på bloggen ;-)
Ha en härlig tid med din fina vinst!