lördag 22 mars 2008

Äntligen

Min käre sambo har fixat datorn. Än en gång, även om jag tycker att vår dator vill dö. Dö värdigt, utan några återupplivningsförsök. Den vet att den har levt ett bra och framför allt ett långt liv och nu är det dags att lämna skrivbordet åt en ny, vass, snabb och terragigad maskin. Men Magnus förstår sig inte på signaler som vår dator skickar och återupplivar den. Samtidigt som han gnisslar sönder sina tänder.


Ja, men nu är datorn användbar och lugnet sprider sig i varenda vrå. Allt faller på plats och livet är enkelt igen. För att hålla Magnus sällskap i den tråkiga formateringen har jag suttit i soffan och läst fototidningar. Då och då har jag lyft på blicken, rynkat pannan och kärleksfullt kollat när jag, för helvete, kan sätta mig vid datorn. Och nu har vi bytt plats. Magnus ligger i soffan och tittar på ngn mototävling och jag sitter vid datorn, lyssnar på Pink Floyd och upplever nirvana.


Vad gör man annars när ens dator säger "jag vill inte"?



Man spelar biljard...



Umgås med familjen...



Tittar på mellansonens fotbollsmatch...
Det är han i blåa kläder, min stolthet (alltså sonen, ej kläder)

4 kommentarer:

Maria sa...

Hemskt egentligen hur rubbad tillvaron kan bli när datornerna inte fungerar som de ska. Och läskigast av allt är ju att man har så mycket i dne här "burken"...alla foton, texter, tankar mm. Påminner mig om att jag måste säkerhetskopiera!

Anna Stilla sa...

Så sant! Kvällen innan kraschen gjorde jag en säkerhetskopia. Oj vad jag tackade mitt sunda förnuft dagen därpå! Det är en hemsk känsla att förlora bilder/texter/länkar. För mig känns det som att börja från noll igen.

Millis sa...

Vilken tur att du hade gjort en säkerhetskopia...påminner mig själv om att göra en senare idag.

Hoppas att din påskhelg är fin!
Kram

Unknown sa...

Ja,det känns trist om inte datorn fungerar,man kan få lättare abstinens om man måste vara utan den.=)Fina bilder på familjen och dig själv,fint med ett biljardbord!
Önskar dig en fortsatt fin påskhelg!Min blogg råkades raderas när jag bytte bakgrund,så jag har startat en ny blogg som har bytt namn till ~Marias Bilder & Poesi~
adressen är http://ann-jeanette.blogspot.com..må så gott!

Kram Maria