söndag 30 mars 2008

Inte roligt


Jag tycker inte att det är det minsta roligt. Mest är jag arg och förundrad. MSN Nöje lägger ut omgjorda bilder på kändisar och skriver "Kändisar som freaks". Att säga omgjorda är egentligen fel. Så skulle de se ut om de inte hade råd med sina skönhetsoperationer och privata tränare/dietister. Det som gör mig arg är att msn tar de skönhetsskavankerna som vi vanliga lever med och sedan löjlar de sig åt det. Det som är tänkt nog att vara en rolig lek är i mina ögon en förnedrande mot vanliga människor handling. Att kalla mig för freak för att mina tänder är snea och inte bländande vita och att min hy inte har en jämn photoshopad nyans är respektlöst. Samtidigt lägger msn ut en länk till sin hälsosida där de vill hjälpa folk att få ett bättre självförtroende. Ha ha ha! Rent hyckleri!

2 kommentarer:

Bilder från min kamera sa...

Finns inga ord för hur en del kan finna nöje på andras bekostnad. Men man blir inte längre förvånad av allt som sker dagligen. Hur skulle det vara om människor företog sig något konkret som har någon innebörd. Nej, istället läggs det på banala saker som nog dom flesta finner absurda.

Anna Stilla sa...

Du har rätt Erika. Mycket har slutat att ens förvåna och är mer eller mindre tillåtet. Jag blir så fundersam när jag ser ett gäng tonårstjejer som på skoj och med skratt mellan orden kallar varandra för "j..la hora"