fredag 7 mars 2008

I Sundbyholm



Idag har vi varit i Sundbyholm. Magnus för att paddla och jag för att ta några provbilder till ett fotoprojekt. En fredag förmiddag fanns det inte så många andra där, bara en och annan pensionär. Skrikiga barn, kaxigt båtfolk och soltörstiga blekisar hör sommaren till. Idag har jag haft hela stranden, båthamnen och udden nästan för mig själv. Det är banne mig faktiskt lyx. Jag älskar att ströva runt och känna hur allt runt omkring tystnar och nya idéer börjar komma till mig. När Magnus var klar med sin tur och jag med mina bilder så satte vi oss på bryggan. Vi åt ostfrallor med skinka och drack te som vi hade med oss hemifrån. Och allt kändes så lugnt och fridfullt. En av livets höjdpunkter.

5 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

japp , häller absolut med dig...sådana utflykter är underbara, verkligen lite av livets höjdpunkter!!!

Ha en trevlig helg!!
~~*Kram Milan*~~

Anonym sa...

Åhh vad härligt det där lät! En av mina favoritstunder är en tidig lördag eller söndagsmorgon när nästan alla människor fortfarande ligger och sover och det endast är nån enstaka bil ute och kör. Då är det som härligast att vara ute och gå!

RANA sa...

Låter i sanning underbart. Picknick utan trängsel - ja tack. :-)

Du. Tack för medkännande ord hos mig. Jag förstår vad du menar; jag vet att du har rätt.

KRAM.

Anonym sa...

Härligt...fotoprojekt? Nu blev Clara nyfiken...fy på dig Anna ...du får inte bara skriva så....nu får ju jag gå här och klura på vad du har för nåt på G:)
Krammmmmm

Anonym sa...

Ååh, Sundbyholm: där är så fint!
Vi bodde på lantgård, utanför E-tuna, med nåra deltagare för nåra somrar sedan å gjorde dagsutflykter i omgivningarna bl.a till Sundbyholm. Å i somras tog jag med Kärbon för att beskåda Sigurdsristningen.
Bra att Du gått med i fotoklubben: Du har helt klart öga för bildkomposition, mycket vackra blogg-bilder: den på Nosan är helt bedårande...
=0)