onsdag 27 februari 2008

Stolt



Jag börjar förstå vad som menas med påståendet att barn är en gåva. Som förälder får jag nämligen tillfällen att känna mig superduper stolt, lycklig på gränsen till berusad, klok och bäst på samma gång utan att behöva göra det minsta för att uppnå dessa känslor. Jag känner dom genom mina barns handlingar. Idag känner jag mig stolt som den kaxigaste tuppen. För att min Sara är en uppfinnare. Världens bästa förutom.

5 kommentarer:

Mona sa...

Jo, visst blir man stollt över barnen! De kan så mycket om de bara tillåts att få visa det. Barnen är vår rikedom. Usch så fattig jag varit som människa om jag inte hade haft mina små illbattingar :-)
Kram / Mona

Jeanette Nord sa...

Du har all rätt att vara kaxig som tuppen. Vilken härlig tjej du har! Och hon är den hon är tack vare dig! Min yngsta dotter ( snart 13 år) vill bli uppfinnare. Hon är väldigt kreativ och dessutom teknisk och logiskt lagd. Något som jag INTE är därför får hon alltid montera det jag handlar på IKEA. För ett tag sedan skruvade hon ihop en hylla till badrummet och hanterade skruvdragaren urproffsigt. Då var jag stolt som en tupp. Så heja våra barn - de är bäst!

Stor kram från Jeanette alias den enarmade banditen

Anonym sa...

Det är så kul när tjejer gillar att uppfinna (helst i din dotters ålder) Du kan vara mycket stolt! har du fått prova nässprejshållaren?

RANA sa...

Så klart du är stolt. :-D Härligt, tjejen.

Persiljas Hus sa...

Fortsätt vara mallig! Vilken fiffig idé!