lördag 26 januari 2008

Fylla år - dagen


Foto: Anna Stilla

Vi är en enormt stor familj och det kan röra sig om 20-30 närmaste släktingar på fylla år - dagar. Tänk er att baka till en sådan skara! Så jag har beslutat att om någon jubilar vill ha ett kalas så måste den hjälpa aktivt med städning innan kalaset, bjudningar, bakning, dukning, avdukning samt städning efter kalaset. Ganska mycket jobb med andra ord. Dawid är en kille som inte anstränger sig för mycket om han absolut inte måste och därför valde han att inte ha något kalas. Vi har ändå fått lite besök under dagen och jag har gjort en tårta.



Foto: Anna Stilla

Mot kvällen fick vi besök av Stans Busigaste Unge med mamma Emelie. Wille är Magnus barnbarn så om man tittar lite närmare på familjekonstellation så är jag faktiskt, hm, hm, mormor. Att vara mormor vid 35-års ålder är faktiskt sällsynt (tror jag). Nu är det så att Wille har en riktig mormor så jag nöjer mig med Tant Anna - titel.


Foto: Anna Stilla

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så trevligt med kalas! Och mormor...det är nog bra om du kallas Tant Anna (heja tanter)

Så fint du skriver om Dawid som bebis, och vilken söt bild!Jag kan faktiskt, trots att jag inte har några barn, förstå hur fort tiden går. Det räcker att titta på mina syskonbarn!

Anonym sa...

VA SÖR!!!....jag hoppas att du blir lika söt när du blir äldre ville. Du är inte bara stans busigaste unge du är även den sötaste och finaste roligaste M.M
unge.
Det var jätte fin bild du tog och jag vill inte glömma
"ROCK STAR"
haha