fredag 28 december 2007

Gamla bilderIgår kväll blev jag 100% nostalgisk. Jag grävde fram skivorna med mina gamla bilder och tittade igenom varenda mapp. Tusse, den svarta katten, lever inte längre. Han var min stora kärlek och han lämnade ingen oberörd. Fröken Lucy, den gråa kissen, lever däremot ett värstingsliv i Eskilstuna. Jag tänkte att Ni skulle få se några av de bilderna ....

Och nu ska jag till stan, till garnaffären. För jag har blivit stickmonster. Jag brukar förvandlas till en sådan varje jul. Under årets jul har jag stickat en tröja och en mössa. Och nu vill jag sticka något mer och måste känna på lite garn. Sedan ska jag till biblioteket och kolla om de har några stickböcker som jag inte har. Min absolut favorit är "Sticka" av Nina Sagulin. Vi ses!

6 kommentarer:

Jeanette sa...

Vilka underbara kisse bilder! Vilka personligheter! Håller med dig om att det är skönt att julen är över. Proppmätt jag med. Och äntligen har jag haft lite "egentid" och kunnat tova. Skönt!

Hoppas du får ett härligt Nyår!

Kram
Jeanette

Trollmor sa...

Vilka rara kattvänner! Gillar verkligen stilarna :-)
Jag vill önska dig en god fortsättning!
Välkommen över till mig så har jag något till dig.
Stor kram

Emma sa...

Vad mysig blogg du har med många fina bilder.
Emma

Anna Stilla sa...

Tack!

Välkommen Emma!

Anonym sa...

Åh, vilka sötisar och vad gulliga dom var ihop! Den översta på Tusse är ju för härlig, vilken söt mage som man bara vill pussa!

Anna Stilla sa...

Tusse var en stor personlighet. Jag avlivade honom i april 06 och det hade jag skrivit om just i den här bloggen. Många gånger har jag velat sluta blogga men på ngt sätt kan jag inte det. Just för att minnen av Tusse finns kvar i bloggen.