tisdag 28 augusti 2007

Får jag presentera en ny blogg?



Ni som har varit här med mig ett tag nu vet att jag har flyttat från Göteborg till Eskilstuna, sagt upp mig från mitt jobb där nere, blivit stämplad som arbetslös och funderat över att förverkliga mina drömmar.

Nu vill jag inte vänta längre för att sätta igång.

Nu är det dags. Jag tar små steg och försöker känna efter.

Vill ni följa mig? Då är Ni välkomna att kika in på http://www.sagoverkstad.blogspot.com/. Det är en helt ny blogg som jag har skapat oberoende av min Hemma hos Stilla-blogg. "Hemma hos Stilla" är personlig. Jag skriver om mina tankar kring allt möjligt, ofta blandar jag in både familjen och bekanta. Sagoverkstad vill jag hålla neutral.

Ni får jättegärna kommentera. Allt från bloggens utseende till... tja... allt som ni anser behöver en kommentar, ros eller ris. Eftersom jag gör allt på egen hand så saknar jag någon att bolla mina tankar med. Jag hoppas att Ni vill fungera som min bollplank.

Håll tummarna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Anna...jag har varit inne i din sagoverkstad och jag är mållös.....helt underbart!Du får gå in och läsa vad jag skrev ..innan jag tappade målföret :=)
Kram

Millis sa...

Jag har också varit inne i din underbara sagoverkstad!
Kram

Anonym sa...

Hej, Jag är en barnbibliotekarie som gärna vill se din blogg, men när jag klickar på länken står det bara att det inte finns någon sådan blogg registrerad... Har du gjort sagopåsar till Petter och hans fyra getter? Gör du sagopåsar på beställning?

Undrar Christine Karlsson, barnbibliotekarie på Kronans bibliotek