måndag 9 april 2007

Att kommentera

Clara har bett mig att öppna bloggen för kommentarer. När någon ber så fint så kan man inte bara neka :-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Och INGEN är gladare än jag....hurra!
Här ska det skrivas.....:=)
Kram på dig!

Anonym sa...

Hej Anna!
Ville bara säga att den bilden i din blogg där du visar en klänning du sytt av en polo där du sitter på en kanot bl. a med de gröna gummistövlarna och två vackra hundar... det är något med den bilden som tilltalar mig så.
Klänningen är så vacker och hundarna är så stiliga och GUMMISTÖVLARNA de är så underbara till. Och du ser så vacker och skön ut. Det är min absoluta favorit"modebild" av alla jag någonsin sett. Den har en stämning som slår an en ton hos mig...
Det är så svårt att förklara känslan kring en bild. Jag blir nästan lite rörd...äh...
Men jag tänkte att jag skulle säga att jag laddat ner den och har den som skärmsläckare i min dator! Den ger mig energi, rätt sorts energi...

Anna Stilla sa...

Persilja, jag är så generad att jag inte vet vad jag ska säga. Tusen, tusen tack. Det är den största komplimangen som jag någonsin har fått. Inte bara för bilden utan för hela mig, mina gummistövlar och lite udda kläder. Tack snälla du.

Anonym sa...

Jag är likadan, blir supergenerad för komplimanger (men suger ändå i mig de som en svulten fniss). Men det var ingen "komplimang" i den bemärkelsen att jag vill "säga nåt snällt" utan verkligen sant. (Fast det kanske också utmärker en komplimang-måste genast slå upp ordet...)
Persilja

Anonym sa...

Vetgirig som jag är har jag nu slagit upp ordet i svenska akademins ordlista:

Komplimang: artigt beröm-

Hm, var det inte det jag misstänkte!

Så du fick ingen komplimang av mig. Haha! Det ligger inte för mig att "ge artigt beröm".
Nej, jag talade bara ur hjärtat!

(Men det är bara jag som har konstiga associationer kring det ordet så jag förstår att du inte menade nåt annat. Titta nu, så jag har krånglat till allt! Typiskt mig. Kan inte låta bli att babbla tills allt är sönderbabblat.
Skulle ha lärt mig av dit nya inlägg-att tänka efter först och hinna vända tillbaka.
Äh, nu slutar jag innnan jag skräpar ner din fina blogg.
Persilja

Anonym sa...

Du skräpar inte ner kära Persilja! Du strör ju bara "änglafrö" över Anna...det uppskattar hon säkert lika mycket som alla vi andra :)
Kram

Anna Stilla sa...

Ni är så rara, Clara och Persilja. Jag har ingenting emot att få lite änglafrö över mig. Det behöver alla människor fast några förnekar sånt.

Oj Perilja, då tackar jag INTE för KOMPLIMANGEN. Jag tackar för att du har talat ur hjärtat.

Anonym sa...

Haha, tacket mottages väl då!
Men du, det är jag som ska tacka.
(Äh, nu var jag ARTIG...)
Persilja

gunnelsvensson sa...

Hej! Hittade till din blogg genom Clara! Så mycket fina bilder och tankar........Jag kommer tillbaka en annan dag och läser mera!

Anna Stilla sa...

Välkommen Gunnel!