lördag 2 juni 2012

Testa tält


Medan jag har legat i soffan och försökt att återhämta mig efter festen har Magnus rest upp fyra olika tält i vårt vardagsrum. Vi har provlegat dem för att bestämma vilket tält som vi ska ha med oss på den stundande cykelsemestern. Förra vecka, när vi solade på stranden, var en cykelsemester en väldigt frestande tanke. Idag, när det är bara några plusgrader, vinden torterar mitt syrénträd och regnet vräker ner så har jag väldigt blandade känslor...  

3 kommentarer:

Maria sa...

Rart att testa tält i vardagsrummet! Var ska ni cykla?

Anonym sa...

Jag är imponerad, har ni 4 olika tält? Och kan sätta upp allihop, bara en sån sak! Vilket blev det och och vart ska ni cykla?

Anna Stilla sa...

:)

Med en äventyrare i familjen är tältsamlingen faktiskt något större än fyra. Tältet på bilden är från 60-talet och har bland annat varit i Spetsbergen. Jag hade velat ta det tältet för det är lite rymligare än det tältet vi har slutligen valt ut. Men absiden är lite för liten, takhöjden för låg och dessutom finns det en öppning i tältet som antaligen kommer att nyttjas av spindlar och diverse monster. Så vi har valt ett något mindre tält (vi får väl turas om vem som sover i det) men som kommer att fungera bättre på den turen vi ska på. Och turen går till Fårö som jag drömmer om att få fotografera.