söndag 5 december 2010

Önskelistan


Jag har gjort en önskelista. Inte för att hjälpa min Tomte för jag vet Tomten inte kan. Jag har gjort listan för det är lite magiskt med önskningar. En liten stund är man inne i en fantastisk värld.

4 kommentarer:

The Traveler sa...

You have a very good blog, with beautiful photos. I love cats!
Congratulations and best wishes from Barcelona.

Libe sa...

Ja det heter ju ÖNSKElisata ;) Jag önskar mig också en massa fina (=dyra?) saker speciellt från oddmolly :D Vi gör lite annorlunda på julen ; ca 2 månader innan jul samlas alla som ska vara med på julafton och så skriver vi vårat namn på en lapp och lägger i en burk. Så drar alla en lapp och när ingen har sitt eget namn (det händer...) så har vi namnet på den vi ska köpa julklapp till. Och innan dess har vi förstås bestämt en summa vi ska handla för (i år är det 300:-) och sen skriver vi önskelista ... Jag tycker att det känns SÅ skönt att inte vara med i den köphysterin och faktum är att sen vi börja med det här för 5 år sedan så är ingen missnöjd på julafton :)

Gunilla Wahlsten Design sa...

Jag hoppas du får allt! Speldosan är underbar. Vill ha:-)

Toril sa...

Bästa handkrämen..all time..är bodyshops med mandelolja..å den luktar ljuvligt..å är överkomlig i pris och dryg..å ett stort stort plus den är inte testad på djur! Kram