onsdag 6 oktober 2010

Ett hem




Jag har en inspirationsbok. Boken är fylld med bilder som på olika sätt inspirerar mig. Natur, mat, inredning, hantverk, kläder. Några av Er minns kanske min stora lycka när jag hittade i somras en kjol. Bilden på kjolen hade jag i inspirationsboken och funderade på att sy en likadan kjol själv. 

Igår fick jag le igen. Jag besökte Persiljas blogg, Persiljas Hus. Hon är en av mina äldsta bloggvänner och jag har följt hennes blogg i åratal. Så gissa vad glad jag blev när jag såg att hon bloggade om ett hem. Samma hem som jag har i inspirationsboken. Ett hem där jag skulle känna mig hemma på momangen.  

2 kommentarer:

Persilja sa...

Hihi! Kul!Jag blev nyfiken i gårkväll! :)
Det där hemmet är verkligen såååå mysigt. Jag älskar känslan i det. Kan inte se mig mätt på det. Vad roligt att du också hade sparat det!!! Vilken ordning du har på dina klipp! Woaw! Puss!

Perlamarela sa...

Det är så himla kul att skapa inspirationsböcker! Jag är även proffs på att göra böcker med alla möjliga inspirationstema. I "Drömboken" är det bara en lång osammanhängande lista med allt från små saker jag vill köpa till större grejer jag vill göra. "Mösterboken" finns i tygform (tygbitar) och en med egna mönster ritade för hand eller datorn.
Du har superfina bilder i din blogg:)