lördag 7 augusti 2010

Tillbaka till verkligheten



Jag har levt i en lägerbubbla. En liten egen värld helt avskärmad från Övrigheten. Men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Jag är hemma och allt känns så märkligt. Jag har varit borta i en vecka men det känns som 100 år. Samtidigt som lägerveckan har gått så enormt fort. Min pyjamas luktar tält, huvudet sprängs i 127 bitar och på fötterna har jag rester av den klibbiga lerjorden som vi har tältat på. Jag är glad att jag får tillbaka min toastol, min dusch och min säng. Min mjuka, sköna säng. Men det känns sorgligt att bublan har spruckit och jag måste anpassa mig till vardagen. Att lägret har tagit slut. Vem kunde ana att jag skulle känna sådant vemod idag? Inte jag i alla fall.

2 kommentarer:

Pia sa...

Underbara bilder som vanligt....Måste kännas märkligt att komma tillbaka till verkligheten efter ett äventyr i naturen//Kram

Agestis sa...

Får mig att minnas mina hajker, med kollobarnen. Inte så kul att sova i tält, i alla fall inte vid regnväder. Men vilka härliga minnen och alla goda skratt som man minns länge.

Jag har bytt blogg och den nya adressen är http://agestis.blogspot.com/
och bloggnamn till Agestis
Kram Nitida