måndag 16 augusti 2010

Tålamod


Jag hoppades på att den 1 september skulle jag registrera min firma men det lär dröja en månad till innan jag kan göra något. Jag väntar nämligen på beslutet från Arbetsförmedlingen ang starta eget-bidrag. De i sin tur väntar på konsultens uttalande. Banken väntar också på beslutet från Arbetsförmedlingen för att fatta sitt eget beslut ifall jag får något lån beviljat eller inte.

Jag längtar till dagen då jag ska gå på Bolagsverkets hemsida och registrera firman. Men om jag ska vara ärlig så måste jag säga att jag avskyr att vänta så här. Även om jag har blivit mycket bättre på det än jag var för några år sedan. Tålamod Anna, tålamod.

Grrrrr!!!!

6 kommentarer:

Smilla sa...

Åh den väntan också. Jag är så trött på att vänta så jag lägger mig snart ner och gråter. Om jag väljer att gå vidare och starta eget ska jag alltså vänta ännu mer. Blä.

Jag längtar i alla fall till att få höra mer om ditt företag när det går igenom.

Gunilla Wahlsten Design sa...

Vilket underbart foto! Man kan titta länge på det, medan man väntar o väntar:-)Lycka till!

Laila sa...

Å detta tålamod som kan driva mig till vansinne ibland! Jag har inget nämligen... ;-)
Jag förstår dig så väl! Hoppas verkligen att alla beslut kommer snart för dig så att bollen börjar rulla.
Är så nyfiken på vad du drar igång

Anonym sa...

Byråkrati och elände men snart är du din egen! :)

Anonym sa...

Ojdå, låter som lite moment 22. Tänk om AF väntar på banklån, och så väntar banken på AF... (jag jobbar själv där nämligen så jag vet hur det kan vara). Kolla om du kan kontakta konsulten själv så kanske det påskyndar processen, det kan vara så att de redan har ett utlåtande med vissa förbehåll som du kan försöka fixa till under tiden... så var det för mig en gång iaf! Lycka till! Kram/Estella

Maria sa...

Jag är urdålig på tålamod. Kommer nog aldrig att bli bra på det. Jag undrar vad du ska göra i ditt företag? Har det med sagor att göra?