lördag 17 juli 2010

Den upptagne trädgårsmästaren



Jag tror att mina bilder på den torra sommaren nådde ändå fram till Gud. För hur ska man förklara det som skedde sedan? Jag tror att Gud slösurfade en sund och hamnade på min blogg. Sedan fyllde han sin vattenkanna, öppnade den himelska porten och skvätte lite vatten på sin jord. Vilken lycka för alla törstiga insekter och växter. Jag tror att just den här lyckan är källan till de finaste psalmerna. Jag hoppas att det ska regna hela natten så att allt uttorkat liv hinner återhämta sig. Men ni vet hur det är med Gud, han har mycket annat att tänka på så han kanske slutar vattna innan jag har hunnit somna...

5 kommentarer:

Monica R sa...

*ler* tänkte faktiskt på ditt inlägg när det började regna idag:-)

men vi har inte haft lika torrt som på dina foton, det är gräsmattor som börjar se gula ut (för dom som klippt) men så mkt regn fick vi inte precis.. hade behövts mer (vågar man skriva det här måntro? *ler*)

kram Monica R

✿Ewa sa...

Så vackert skrivet
Kram

Ancan sa...

Din blogg får mig alltid att le, du är fantastisk att kunna beskriva vardagen på ett poetiskt vis !

Anna Stilla sa...

Tusen tack!

Erik "Semlan" sa...

Önskar att Gud slösurfade förbi min blogg också. :-) Inte ens ett sommarregn på över en månad. Ack vad torrt det är i naturen. Men vem vet? SMHI tror att även huvudstaden ska få lite nederbörd till helgen. Jag håller tummarna så de blir alldeles svettiga.