lördag 29 maj 2010

Och jag säger...



Spring!

Spring för glädje!

En mörk och mulen lördagsmorgon. Problemen tornar sig framför mig. Sorgliga besked kommer både på telefon och mail. Jag förstår inte vad som händer! Jag har hamnat i någon hemsk livsperiod just nu. Vart jag än vänder blicken eller örat så hör jag bara dunder av ett liv som rasar i bitar.

Men då säger jag spring! Spring för glädje!

När jag springer min runda i skogen då upphör allt annat. Jag hör bara mitt eget flåsande. Tankar och känslor lugnar ner sig. Det är som att förflytta sig till ett vakuum. Ingenting förutom mina andetag, grönskan och svetten existerar. När jag lämnar skogen då är jag i balans. Trött men i balans. En gammal gubbe som matar grannens katt med köttfärs ler mot mig. En annan säger att det är en bra morgon för en promenad. Absolut! Välkommen framtidstron! Välkommen glädjen!

1 kommentar:

Monica R sa...

Jag hoppas det mer och mer blir positiva dagar och sommar för dej Anna.. det är tungt när allt ramlar över en på en gång..

Springa är otroligt bra för det inre måendet! har kommit igång efter vintern nu igen, fast än går det ganska trögt, men jag mår så mycket bättre!

kram Monica R