måndag 30 november 2009

Saker som blev och inte blev





Sammetsväskan från Noa Noa har jag bevakat hårt. På Tradera. Den är så fin och precis i min smak, den där väskan. Men när priset för den gick upp till 400 kronor då visste jag att den aldrig skulle bli min. Jag har redan en dyr handväska och hur jag än önskar mig då kan jag inte spotta ut så många hundralappar på ytterligare en. Inte nu när julen knackar på och julklappar väntar på att bli köpta.

Tyget däremot, tyget blev mitt. Ser ni att det är Hans och Greta på det? Först tänkte jag använda tyget till en sagopåse med just Hans och Greta men jag tror att jag behåller det själv. Och syr en kudde som får ligga i soffan. För det är väl mer än lämpligt för en sagoälskare att ha en sagokudde tycker jag.

Bilderna kommer från Tradera

6 kommentarer:

EvaP sa...

Väskan föll mig också i smaken. Jag får nog kolla lite närmare på NoaNoa.

Kärlek och värme till dig!

Johanna sa...

Konstigt, på min dator i explorer är det helkonstigt!

Tur att nån gillar min julpyntning iallafall! Andreas anser att bakgrunden är "det värsta som man kan ha som bakgrund". Han säger att det blir för rörigt. Men jag bryr mig inte :) Det är ju bara en månad så han får stå ut.

Re-dizain sa...

Ja du Anna sagoälskare...
väskan är så fin men förstår din handling:)
Men käre vän, tyget gillar jag så mycket och tycker absolut att du skall behålla det själv...man kan inte omvandla allt i pengar heller...
kramar

Toril sa...

Tycker jag verkligen:)

Jeanette Nord sa...

Ursnygg väska men klokt val. Tyget är som gjort för dig. Klart det ska bli en kudde i soffan!


Dina hundar är SÅ underbara. Vill ha, vill ha, vill ha! När vi flyttar ut på landet permanent så måste vi också ha en hund ( säger jag...) eftersom jag är så läskigt mörkrädd. Det kan ju inte vara en slump att alla Mankells mördare finns på Österlen.

Kramar i mängd min fina bloggvän!
Jeanette

Anna Stilla sa...

Då måste du absolut ha en hund. Ingen vill bryta sig in hos någon som har en skräckinjagande best hemma :)

Och det är alltid trevligare och tryggare med en hund på skogspromenader.