onsdag 9 juli 2008

Lyxhustrun syr tygbollar



Idag har vi besökt D&M. För några dagar sedan hade de ett poolparty och spår av det kunde man se i deras pool. Fast Ni måste väl medge att det är rara spår, eller hur?

Min Sara älskar allt som har med vatten att göra så hon började dirket leka med bollarna. Hon tyckte dock att det var för kallt för att bada. Jag måste bjuda mig till D&M en varmare dag. Jag har inget emot att ligga i poolen och dricka ett glas champagne. Jag har nämligen konstaterat att jag börjar gilla bekvämligheter och en gnutta... hm, hur ska jag säga det? Lyx? Magnus påstår att en hippi (alltså jag) har omvandlats till en lyxhustru. Kanske har han rätt? Jag vet inte vad det beror på. Stigande ålder? När jag var yngre kunde jag sova var som helst. Nu vill jag sova i mjuka och sköna sängar. Som yngre drack jag och åt vad som helst. Nästan. Nu gillar jag "vuxna" smaker som mackor med mozzarella, soltorkade tomater, basilika och Prosciutto. Det är kanske en av livets många faser. Det är ingen idé att kämpa emot. Det är bara att ta emot och njuta.






Bollar är nog dagens tema!
Jag har sytt några tygbollar som jag har lagt ut i min lilla Recycle Shop.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte tittat in här på ett tag ...

Jättegrattis till din shop!
Vilka kreativa och fina alster! *Applåderar och visslar!*

Kramar i massor!

Jeanette Nord sa...

Mer lyx åt folket! Och ännu mera lyx till kvinnor 40+ ( eller 35+ beroende på hur gammal/ung just du är he, he)

Pool är mysigt. Vi byggde en för ca 6 år sedan under mina protester "men herregud vad ska vi med en pool till vi bor ju vid kusten" men jag kapitulerade efter första sommaren. Inget dåligt samvete för att man inte tog barnen till stranden varje dag och man kan ta sig en paraply drink så ofta man vill.....man är ju vid poolen!

Nu ska jag kolla in dina nyheter i shopen!

Bamsekram
Jeanette

Sömsmånen sa...

Jag vill också ha en pool. Eller känna någon som har det. Då ska jag också ha bollar i den!