tisdag 11 mars 2008

Katastrof



Jag har kört mot rött, försökt pressa mig i korsningen, för sent upptäckt folk på övergångstället och missat min väjningsplikt och utfartsregeln. Min körning idag var rena katastrofen. Jag vet inte om jag är mest arg eller ledsen. Jag vill inte låta mig att bli alltför ledsen för då börjar jag intala mig själv att jag är hopplös. Nu har jag inte råd med det. Om två månader ska jag ha körkort. Jag har inte tid med att bli hopplös. Med varje körlektion har jag känt att jag kommer närmare och närmare körkortet. Men idag har jag tagit 100 kliv bakåt. Kanske för att jag sov dåligt inatt och har varit ofantligt trött idag. Jag beundrar min lärare som med humor, uppmuntran och lugnet försöker få mig att bli en bra förare. Jag skulle nog få spader med mig själv.

9 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God Kvällsingen!!!

var inte orolig...alla gör vi tabbar när vi övningskört!! Komer att gå ååå bra sååå!!

kan berätta en liten parantes;
18 fyllda,,o just fått körkortet i handen...ut på långtur , 6 mil för att hänta killen i på jobbet...tyckte det gått lite trögt o lät lite konstigt...Väl framme säger maken..men du har ju kört med handbromsen i hela vägen!!!!;)
Man lär sig nav sina misstag!!
Ha en go kväll!!
~~♥ Mille Mamman ♥~~

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men , lite blogg dysleksi...
ja...hoppas du förstod ändå!!!!

Dubbelörn sa...

Du där är alldeles normalt... I Stockholm hade jag under en period under tidiga morgnar på väg till jobbet, förmågan att alltid stanna när det var GRÖNT och sedan trampa gasen o köra när det slog om till RÖTT... *hihihi*

Sonen kan intyga för han var med flera gånger *gapskrattar*.

Kramar

Anonym sa...

Nej nej Anna...du är inte hopplös...så här är det under en inlärningsperiod.
Ibland tar man helt plötsligt ett steg tillbaka....men nästa gång....tar du TVÅ steg framåt! Fokusera på de två stegen framåt nu Anna och inte bakåtsteget som du gjorde igår.
Kankse tur att du inte kan spela munspel...för då hade du kanske halat upp det också under körningen igår och suttit där som Snusmumricken och spelat för bilskolläraren:)
Jag vet att du lyckas med din uppkörning...du har jobbat, utbildat dig , fött barn och fostrat dem....skulle du då inte klara ett litet körprov....KLART att du gör!!!!KRAMMMMMMM
PS: Hälsa din syster att jag älskar hennes macro!!!!DS

Anonym sa...

Äsch då - alla har vi lite dåliga dagar, inte tog du 100 steg bakåt. Du lärde dig ju något idag med!

Maria sa...

Nej Anna, tappa inte hoppet!! Det går säkert bättre nästa gång!

Mona sa...

Nejdå, inte är du hopplös. Jag tror alla behöver sina bakslag för att komma frammåt. Var glad istället för att misstagen sker nu och inte sedan du väl fått körkortet i handen. Då kan man snabbt vara utan det igen. Upp med hakan och blicka frammåt.
Kram / Mona

Anna Stilla sa...

Tack för ert fantastiska stöd.
Det känns så skönt att få läsa alla era kommentarer, hejarop och få veta att jag inte är den enda som gör misstag.

Tack tack tack!!!!

Lisa sa...

Jag körde på en person på en körlektion. Jo, det är sant, men jag krypkörde så hon blev inte skadad. Men vi blev skiträdda, både jag och körläraren (som inte hann bromsa trots dubbelkommando, kan tilläggas). Tänk på att alla misstag du gör nu under inlärningsperioden är misstag du slipper sen! Kram från Mittlillahus-Lisa!