måndag 22 oktober 2007

Det kreativa kaoset

Jag vet att jag är tjatig med kategorien "Filmsekvenser". Det beror på två saker.

För det första har jag nyss lärt mig att infoga filmer i bloggen. Och eftersom övning ger färdighet så övar jag flitigt. Å andra sidan har jag upptäckt You Tube, långt efter alla andra så klart. Men milda makter, vilken skattkammare! Varje dag hittar jag något spännande och då måste jag direkt visa det för er :)

För det andra sitter jag fastklistrad på Etsy och beundrar alla dessa duktiga människor och deras hantverk. Och så deras kreativa rum. Det är faktiskt så att jag kan känna att det kliar i mina fingrar när jag tittar på andras syhörnor, pysselverkstäder osv. Min egen hörna får plats i vardagsrummet. Jag önskar att jag hade ett eget pysselrum men jag är glad att jag i alla fall har råd med ett eget bord.

Så ser det ut för tillfället:

Oj, ganska kaotiskt...
Och eftersom jag sitter på Etsy så på något obeskrivligt sätt fattas det tid att filosoferai bloggen. Vilken tur att Filmsekvenser finns då till hands. Så nu vet ni varför jag är så tjatig...
Förresten, även om jag inte satt på Etsy en enda minut så skulle jag icke vara kapabel till att skriva något vettigt. Mitt huvud är fyllt av alla trafikregler, tjänstevikter och vinterdäck. Nästa vecka ska jag sätta mina kunskaper på prov. Bokstavligt talat.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Etsy var en ny bekanskap för mig, tack för tipset! och vilken trevlig liten hörna du har!

Persilja sa...

Jag har inte heller upptäckt etsy, bara varit in en gång men aldrig kikat mycket. Måste nog göra det nu. Eller kanske inte?
Din syhöran ser jättefin ut! Städad! Jag har också min i v-rumemt. ÄR så glad bara att kunna ha maksinen framme. Förut satt jag vid köksbordet och var tvungen att ta bort den jämt och ibland kom barnen ocjh åt mellanmål bland mina sypojekt och då kan du ju tänka dig hur det blev, just det mjölkspill och fettfläcka roch smulor...
Nu sk ajg klicka på din etsy länk.
Ps Good Luck my friend, I think you´ll nail it. (The carlicense test I mean!)

Anonym sa...

Ja, Etsy ja. Jag brukar köpa pysselböcker där som inte går att få tag på i Sverige. Och så har jag köpt tyger därifrån. Men det är ju som ett gift, men samtidigt en stor inspirationskälla. I Looove Etsy!

Clara i Linneskåpet sa...

Oooohhh...Anna din stackare ...har du också upptäckt Etsy..:=) Gå in till mitt och kolla på mina länkar i högerkolumnen...jag har ännu fler farliga länkar.....alla lika beroendeframkallande!!
jag satt också i vardagsrummet innan ...men nu när barnen är utflugna så har jag fått EGET rum!
Lycka till med teorin på trafikskolan....kram kram