onsdag 4 april 2007

Vandrande tankar



Mina tankar har vandrat. Fram och tillbaka. Hela dagen. Ibland var dom hos mig men oftast var dom hos Tusse. Det är märkligt att man kan sakna en katt så mycket. De som har träffat honom vet att han var en stor personlighet. Han lämnade ingen människa oberörd. Jag hittade honom på gatan när han var hemlös och skadad. Mellan mig och Tusse fanns det ett starkt band redan från början. Jag tror att han litade på mig fullständigt. Och så avlivade jag honom. Men har var sjuk och otroligt känslig för förändringar. Det räckte med att jag flyttade på kattlådan så kissade han blod. Veterinären kunde inte hitta någon inflammation och sa att det var psykist. Jag slutade flytta på saker för hans skull och Tusse var under ständig medicinering. Men sedan kom beslutet om flytten till Eskilstuna. Tusse skulle nog inte klara den och jag ville bespara honom smärtan. Jag avlivade honom. Och jag kommer att leva med den smärtan resten av mitt liv.

Men jag ville hjälpa mina tankar lite och bestämde mig för att paddla med Magnus. Det var min första vårpaddling. Blåsigt och kallt. Varje paddeltag var en kamp men för övrigt gick det bra. Det blir nog fler paddlingar i år.

Ett förtydligande angående min fotoblogg

Jag uppdaterar den varje gång jag tycker att jag har tagit en extra fin bild. "Vardagsbilder" hamnar "Hemma hos Stilla". Det är inte varje dag som jag lyckas med att ta en bild som har något extra i sig. Ibland sviker inspirationen och ibland tiden. Jag hoppas att ni har överseende med det.

Inga kommentarer: